Golfreisnieuws nr. 315, 21 november 2015

Is St.Andrews met recht ‘the Old Course’ ...?

Old Course Loenen is een van de jongste golfclubs van Nederland. Of toch niet? Golfhistorici menen te weten dat in Loenen de basis ligt voor de golfsport. Onze journalist en fotograaf Ruud Taal ging op onderzoek uit.

Lees verder

Beoordeel Old Course Loenen

Heeft u de Old Course Loenen al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Klik hier om uw beoordeling te geven.

Andalusië aantrekkelijk voor golfende dames

De Spaanse regio Andalusië doet er alles aan om het golfende dames naar de zin te maken. Met succes! Buitenlandse reisorganisaties vermelden met trots de toename van het aantal naar Andalusië afreizende golfdames.

Lees verder

Golfen met oud en nieuw

Nog geen idee wat u met de feestdagen gaat doen? Mocht u van plan zijn er een paar dagen uit te gaan om te golfen, dan heeft Pin High leuke aanbiedingen voor het einde van het jaar. Er wordt zelfs een oud & nieuw toernooi georganiseerd. Kijk op: www.pinhigh.nl/golf/oud-en-nieuw.

Met de trein langs Zuid-Afrikaanse golfbanen

Rovos Rail Golf Adventure is een unieke treinreis door het indrukwekkende Zuid-Afrikaanse landschap, gecombineerd met het beste dat Zuid-Afrika aan golfbanen te bieden heeft. Zo staat u oog-in-oog met olifanten en even daarna speelt u de nummer drie golfbaan van Zuid-Afrika: Gary Player Country Club in Sun City. Het 7-daags arrangement is niet goedkoop maar een ervaring om nooit te vergeten. Kijk op www. Executivegolf.nl.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Ruud Taal, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Ruud Taal, Golf in Andalusia,Pin High, Executive Golf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters