Golfreisnieuws nr. 316, december 2015

Decembervoordeel bij Pin High

Decembermaand, feestmaand! Pin High zet speciaal in december alle golfreizen met extra voordeel in de schijnwerpers. U kunt profiteren van vele extra’s en hoge kortingen.

Lees verder

San Domenico Golf: driven met je ogen dicht

San Domenico Golf is een van de nieuwere golfresorts in Bella Italia. Geopend in 2000 is het door het Italiaanse Golfmaandblad Il Mondo del Golf zojuist uitgeroepen tot de op één na ‘Miglio Campo Moderno’.

Lees verder

Beoordeel San Domenico Golf

Heeft u de Italiaanse golfbaan San Domenico Golf al eens gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op Golfreiswijzer.nl.

Verlaten Japanse golfbanen leveren energie

In een ultieme poging om nieuwe energiebronnen aan te boren hebben energiemaatschappijen in Japan hun pijlen gericht op oude, verlaten golfbanen. De grote open vlaktes van de golfbanen lijken ideaal te zijn voor zonne-energiecentrales

Lees verder

Lifestyle, beauty en een beetje golf

Golfbaan Hoogland is zondag 13 december voor een dag omgetoverd in een eventcentre. ’s Middags wordt dan het Sparkling Family Lifestyle & Beauty Event gehouden. Bezoekers zijn vanaf 14.00 uur van harte welkom.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Willem van den Elskamp, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Gerald van Daalen, Pin High, The Independent, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters