Golfreisnieuws nr. 317, 21 december 2015

Over berg en dal in de Waldeifel

Golfanlage Lietzenhof is een mooie golfbaan in de Eifel.De baan stond vroeger bekend onder de naam Golfclub Kyllburger Waldeifel. Wees hierop bedacht als u op zoek gaat naar deze golfclub. Misschien dat uw navigatie-systeem slechts één van beide namen herkent.

Lees verder

Beoordeel Golfanlage Lietzenhof

Heeft u Golfanlage Lietzenhof al eens gespeeld, laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl

Boeljon en Luiten golfers van het jaar 2015

Op 17 december werden in Huis ter Duin in Noordwijk de jaarlijkse Golf Awards uitgereikt. Joost Luiten en Christel Boeljon werden golfer en golfster van het jaar, Darius van Driel werd in zijn eerste jaar als prof verkozen tot golftalent van het jaar.

Lees verder

Ryder CuP 2022 naar Rome

Rome heeft de Ryder Cup 2022 toegewezen gekregen. Dat heeft de organisatie van de Europese Tour maandag 14 december 2015 laten weten. De tweejaarlijkse wedstrijd tussen Amerika en Europa zal worden gespeeld op de The Marco Simone Golf and Country Club, op 17 kilometer van het centrum van Rome.

Lees verder

ING Private Banking nieuwe partner KLM Open

ING Private Banking heeft zich als partner verbonden aan het KLM Open. De overeenkomst loopt tot en met 2018. ING Private Banking zal de golfsport op meerdere fronten gaan ondersteunen, onder meer via een hoofdsponsorschap bij de NGF.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Willem van den Elskamp, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golfanlage Lietzenhof, Leo Vogelzang, ING Private Banking, Ryder Cup 2022 Rome, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters