Golfreisnieuws nr. 318, 11 januari 2016

Waanzinnige kortingen tijdens Crazy Days

Donderdag 7 januari startte de 15e editie van de Pin High Crazy Days. Elf dagen lang stunt Pin High golfreizen met kortingen tot wel 750 euro per persoon. Bovendien maken vakantieboekers kans op een golfhorloge van TomTom.

Lees verder

Naar Curacao met 750 korting

Het Santa Barbara Beach & Golf Resort Curacao ligt aan het lange witte zandstrand van Barbara Beach. Het resort biedt alle denkbare faciliteiten voor een topverblijf.Naast het hotel ligt de schitterende golfbaan Old Quarry. Een ontwerp van de legendarische Pete Dye.Tijdens de Crazy Days van Pin High is een 10-daags verblijf te boeken met een korting tot wel 750. Meer info .....

Doe insipiratie op voor 2016

Van 13 t/m 17 januari 2016 wordt in de Jaarbeurs Utrecht de Vakantiebeurs gehouden. Speciale aandacht dit jaar gaat uit naar de reizen voor solo-reizigers, alleengaanden en alleenstaanden. Reismaatjes zijn zo gevonden tijdens een speciale culinaire route. Ook de golfreiziger kan er veel ontdekken.

Lees verder

Win een reis naar Nieuw-Zeeland

Op deze link kunt u uw kaartjes voor de Vakantiebeurs met korting bestellen. Misschien wint u met uw kaartje wel die 3-weekse rondreis naar Nieuw-Zeeland!

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Pin High, Old Quarry Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters