Golfreisnieuws nr. 319, 19 januari 2016

Waanzinnige Winterzon Weken bij Golftime

Golftouroperator Golftime lanceert dit jaar de Waanzinnige Winterzon Weken. Van 18 januari tot en met 29 januari 2016 profiteert u van hoge kortingen en vele extra’s op de golfreizen naar de winterzon.

Lees verder

La Manga Club beste golfresort Spanje

La Manga Golf Club bij Cartagena in de Spaanse regio Murcia heeft de nummer-1 positie heroverd in de befaamde beoordelingswebsite Top 100 Golf Courses als Beste Golfresort van Spanje.

Lees verder

Beoordeel golfbaan La Manga Club

Ook eens gespeeld op La Manga Club? Laat een recensie achter via Golfreiswijzer.nl

Golf op de Olympische Spelen in Rio

Nog minder dan 8 maanden en dan beginnen de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dit jaar voor het eerst sinds 1904 weer met golf op het programma. Is de baan wel op tijd klaar?

Lees verder

Hickory golf en opening Nederlands Golfmuseum

De voorbereidingen voor de 7de International Dutch Hickory Open zijn in volle gang, maar er zijn meer dagen waar u kennis kunt maken met deze oervorm van de golfsport. Het eerste hickory-toernooi valt samen met de opening van het Nederlands Golfmuseum in Afferden.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golftime, La Manga Golf Club, Nederlands Golfmuseum, Toon van Winden, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters