Golfreisnieuws nr. 320, 27 januari 2016

Nieuwe brochure Hotels auf dem Golfplatz

De groep ĎHotels auf dem Golfplatzí heeft de nieuwe brochure voor 2016 gepubliceerd. Daarin staan 29 luxe hotels in Duitsland, Oostenrijk, ItaliŽ en Spanje waarbij de eerste tee van een golfbaan niet verder dan een par-4 hole van het hotel ligt.

Lees verder

Golfen in Abu Dhabi

Afgelopen weekend ook zo genoten van Joost Luiten en de andere toppers op de prachtige golfbaan van Abu Dhabi? Het is mogelijk ook zelf daar een weekje te golfen. Met drie Championship golfbanen is Abu Dhabi de moeite waard om te bezoeken. Zeker nu de laatste jaren het aanbod van hotels enorm is toegenomen, En, niet onbelangrijk, het is er op dit moment heerlijk weer. Kijk voor leuke aanbiedingen op de website van 3D Golfvakanties

Koninklijke Haagsche geroemd in Europa

Bij het uitkomen van de ranglijsten van de baanbeoordelingswebsite Top100golfcourses, bleek de Koninklijke Haagsche de een-na-beste golfbaan van het Europese vasteland te hebben. UGC De Pan maakte een sprong naar de top-10.

Lees verder

Laat een review achter over de Haagsche

Heeft u de Koninklijke Haagsche gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Natuurlijk kunt u ook uw beoordelingen van andere golfbanen achterlaten via Golfreiswijzer.nl. Zo draagt u uw steentje bij aan alle rankings.

Budgetgolf Tour 2016

In 2016 organiseert Budgetgolf de jaarlijkse Budgetgolf Tour die dit jaar bestaat uit zes wedstrijden in de periode maart tot en met oktober 2016. Er wordt gespeeld in twee categorieŽn.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Hotels aan Golfbanen, Abu Dhabi Golf Club, Budget Golf, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters