Golfreisnieuws nr. 321, 4 februari 2016

Wat wordt de beste golfbaan van Nederland?

Aan het begin van ieder jaar maakt Leadingcourses.com bekend welke golfbaan volgens de beoordelingen van golfers een prijs in de wacht moet slepen. In maart worden de resultaten van de officiële rankings 2016 vrijgegeven. Wie mag zich een jaar lang de beste van Nederland noemen?

Lees verder

Oordeel zelf

Doe zelf nog een duit in het zakje voor de Leadingcourses ranglijsten van 2016 en laat een baanbeoordeling achter op Golfreiswijzer.nl. Deze beoordelingen worden automatisch doorgezet naar Leadingcourses.com.

Rally, golf en wijn bij Château des Vigiers

In de september 2016 wordt bij Château des Vigiers in de Dordogne de eerste Cinema Classic Car Rally georganiseerd. Een driedaagse rally door de wijnstreken en bekende idyllische plaatsjes. Geschikt voor liefhebbers van klassieke auto’s, wijn, golf en uitstekende restaurants.

Lees verder

Wat vond u van Château des Vigiers

Al eens gegolft op Château des Vigiers? Laat dan een beoordeling achter op www.golfreiswijzer.nl.

Bezoek de 18de editie van Rheingolf

Van 4 t/m 6 maart 2016 wordt in Düsseldorf voor de 18de keer Rheingolf georganiseerd. Deze grootste golfbeurs van Europa, op slechts 45 minuten rijden vanaf Venlo, draait volledig om testen, informeren, shoppen en reizen. Ook Nederland is goed vertegenwoordigd.

Lees verder

Golfdeals in België

De nog jonge Belgische website van Belgian Golfers verzamelt, naast interessante informatie over golf in België, zeer interessante golfdeals. Bekijk dus eerst de aanbiedingen op deze website, voordat u een ronde golf gaat spelen bij onze zuiderburen.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: LeadingCourses, Chateau des Vigiers, Rheingolf, Belgian Golfers, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters