Golfreisnieuws nr.33, 30 oktober 2007
In dit nummer aandacht voor:
Corendon 4x per week naar Marrakech
Luxe golfreizen naar Frankrijk
Urban Golf BelgiŽ
Strandgolf naar Zuid-Afrika
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Corendon 4x per week naar Marrakech

Hoewel voorzichtig, begint Marokko onder golfers bekend te worden als een geschikte golfbestemming. Het land beschikt over de nodige mooie golfbanen. En daar komen nog een aantal volwaardige golfbanen bij. Met de nieuwe vluchten van Corendon naar Marrakech, komt golfen in Marokko dichterbij.

Lees verder

Luxe golfreizen naar Frankrijk.

We hebben er al vaker over geschreven dat Frankrijk een populaire bestemming is bij golfers. Op onze website is Frankrijk de populairste buitenlandse bestemming. Sinds kort is er een nieuwe aanbieder, Golf Expedition, die zich helemaal heeft toegelegd op luxe golfreizen naar Frankrijk. Motto van de eigenaar van deze nieuwe golftouroperator is dat het niet alleen gaat om het golfen, maar ook om het genieten! Golf Expedition, luxury golfing & lodging hoopt daar op in te spelen

Lees verder

Urban Golf BelgiŽ

Urban golf begint een begrip te worden. Ook in BelgiŽ. Het Belgische Urban Golf Open dat in het voorjaar in Maasmechelen werd gehouden was een groot succes. Reden om nieuwe evenementen te organiseren. A.s. zondag wordt in Antwerpen de Public Urban Golf Day gehouden en op zondag 16 december vindt de Xmas Urban Golf plaats.

Lees verder

Strandgolf naar Zuid-Afrika

"Werk is vir Mense wat nie Gholf kan speel nie". Onder dit Zuid-Afrikaans motto, met een knipoog, is Stichting Strandgolf Nederland nu bezig om een Strandgolf evenement in Kaapstad op te zetten eind 2008. Maar eerst wordt Strandgolf volgend jaar mei geŽxporteerd naar Texel.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Marokkaans Verkeersbureau, Golf expedition, Urban Golf, Cepari Strandgolf
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers