Golfreisnieuws nr. 323, 10 april 2016

Golfen voor de Johan Cruijff Foundation

Als eerbetoon aan Johan Cruijff vindt vanaf maandag 11 april tot en met zondag 24 april de actie Golfen voor Johan Cruijff Foundation plaats. Iedere golfbaan vult op haar eigen manier de actie in. De kick-off is maandag 11 april op Golfclub de Hoge Kleij om 14.14 uur op hole 14.

Lees verder

FOREjaar deals bij Golftime

{Advertorial}Golftime Travel lanceerde dit voorjaar de FOREjaar deals. Van 29 maart tot en met 12 april 2016 profiteert u van hoge kortingen en vele extra’s op golfreizen op rij-afstand. De actie loopt bijna ten einde. Nog twee dagen kans op aantrekkelijke kortingen.

Lees verder

Met Pin High naar de Olympische Spelen

De nieuwe brochure Midden-Europa van Pin High Golftravel is uit. Ook dit jaar weer boordevol inspiratie en met een aantal nieuwe bijzondere arrangementen. Als klap op de vuurpijl kunt u met Pin High ook de Olympische Spelen bezoeken, compleet met kaarten voor hockey, golf en het Holland Heineken Huis.

Lees verder

ING Private Banking Golf Week

Om golf in Nederland een volledig nieuwe impuls te geven heeft ING Private Banking samen met de NGF en TIG Sports een nieuw toernooiconcept ontwikkeld: de ING Private Banking Golf Week. Van 18-22 mei 2016 zal Nederland op een spectaculaire manier golf gaan beleven.

Lees verder

Harderwold heet nu Golf 4 All Harderwijk

In februari werd officieel bekend gemaakt dat Golfresort Harderwold voortaan verder gaat als Golf 4 All Harderwijk. De nieuwe naam is slechts de opmaat naar de nieuwe richting die het golfresort in 2016 in zal slaan.

Lees verder

Geef een beoordeling

Heeft u Golf 4 All Harderwijk al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Golfresiwijzer.nl.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Johan Cruijff Foundation, Marieke Verdouw, Golftime, Pin High, ING Private Banking Golf Week, Golf 4 All Harderwijk, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters