Golfreisnieuws nr. 324, 20 april 2016

Pin High Zomertoppers 2016

Pin High Golftravel heeft ook voor deze zomer een selectie gemaakt van de zonnigste arrangementen voor de beste deals. Bovendien ontvangt u bij boeking van een zomertopper altijd twaalf Nike golfballen én wordt er wekelijks een TomTom golfhorloge onder alle boekers verloot ter waarde van 199 euro.

Lees verder

Topgolfer worden in Frankrijk

De Prime Golf Academy bij Royal Mougins in Zuid-Frankrijk biedt talentvolle golfers uit meer dan 25 landen de mogelijkheid voor een combinatie van studie en intensieve golftrainingen. Voor de jeugd is er een speciale Junior Academy.

Lees verder

Nieuwe golfstore in Amersfoort

Op 2 april is er in Amersfoort een gloednieuwe golfstore geopend: GolfCenter.nl. Met een soort store-in-store concept, fittingcentrum en diverse unieke golfcadeaus en golfattributen zetten twee jonge ondernemers iets neer waar Amersfoort al lang om zat te springen.

Lees verder

Robert-Jan Derksen wint Curaçao Masters

Robert-Jan Derksen heeft zijn tijdelijke rentree meteen bekroond met een overwinning. Na drie dagen was de Blaricummer de sterkste in de MCB Curaçao Masters. Derksen hield met een score van 211 (-3) de Duitser Sebastian Buhl en landgenoot Ralph Miller achter zich.

Lees verder

Geef een beoordeling

Heeft u al eens gegolft op een van de golfbanen van Curaçao? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Gratis tickets Amsterdam Golf Show downloaden

Tickets voor de Amsterdam Golf Show op zijn gratis te downloaden. Deze grootste golfbeurs van Nederland vindt komend weekend (zaterdag 23 en zondag 24 april) plaats bij Amstelborgh-Borchland.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Eric Korver, Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Pin High, Prime Golf Academy, Eric Korver, Golf Show Amsterdam, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters