Golfreisnieuws nr. 325, 30 april 2016

Vilnius, de jonge golfstad

De hoofdstad van Litouwen, Vilnius, is alleen al om de charme, de historische gebouwen en de levendige winkelstraatjes een bezoek meer dan waard. Maar ook om te golfen wordt Litouwen steeds interessanter.

Lees verder

Beoordeel golfbanen Litouwen

Al eens gegolfd in Litouwen? Laat een beoordeling achter op Golfreiswijzer.nl.

Activiteiten Flight4You naar 3D Golfvakanties

3D Golfvakanties gaat alle activiteiten van Flight4You overnemen. Flight4You is gespecialiseerd in het organiseren en begeleiden van prachtige golfvakanties voor alleengaanden. Vanaf 1 juni gaat Flight4You door onder de vleugels van 3D Golfvakanties.

Lees verder

Regio Golf Tour in volle gang

Met meer dan 80 toernooidagen op meer dan 30 golfbanen en met finales in Belek, Turkije, is de Regio Golf Tour de grootste tour van Nederland in 2016. Er wordt gespeeld van april tot en met eind september en in drie categorieën. Meedoen kan altijd en zo vaak als je wilt.

Lees verder

BurgGolf Herkenbosch wordt De Herkenbosche

De Herkenbosche is de nieuwe naam voor de golfbaan die de eerste 25 jaar van haar bestaan als Burggolf Herkenbosch door het leven is gegaan. Daarmee is de golfbaan de laatste van de grote golfbanen van BurgGolf waarbij ‘BurgGolf’ uit de naam verdwijnt.

Lees verder

Beoordeel Golfbaan De Herkenbosche

Heeft u al eens op De Herkenbosche gespeeld? Laat dan een review op onze website achter. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golfen in Vilnius, Litouwen, 3D Golfvakanties, Regio Golf, Eric Korver, De Herkenbosche, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters