Golfreisnieuws nr. 326, 10 mei 2016

Dewi-Claire Schreefel doet mee aan Ladies Nations Invitational

Nederland treedt in de eerste Ladies Nations Invitational tijdens de ING Private Banking Golf Week in Amsterdam (20-22 mei) aan in de sterkst denkbare formatie. Na Christel Boeljon en Anne van Dam heeft ook Dewi-Claire Schreefel zich beschikbaar gesteld voor Oranje.

Lees verder

Golfclub Gelpenberg opent Par-3 baan

Op zaterdag 14 mei. wordt de nieuwe 9 holes par-3-baan van DGC de Gelpenberg geopend. Naast een 18 holes baan beschikt de golfclub nu ook een over een volwaardige par-3 baan die voldoet aan alle regels en normen.

Lees verder

Open Amateur Golf Tour 2016

Met een gloednieuwe opzet van voornamelijk 36-holes wedstrijden gaat vanaf juni 2016 de Open Amateur Golf Tour Nederland van start. De toernooien die op verschillende golfbanen in Nederland worden gespeeld zijn voor spelers met maximaal handicap 12.0 en een minimale leeftijd van 18 jaar.

Lees verder

Reminder: Open Hickory Dag op Ullerberg

Op zondag 22 mei 2016 wordt weer een Open Hickory Dag georganiseerd op de Historische Heidegolf Ullerberg. We hebben er al eerder over geschreven. Deze dag is een uitgelezen kans om golf te spelen zoals het oorspronkelijk werd gespeeld. Compleet met houten clubs, traditionele ballen en een traditionele heidebaan.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: ING Private Banking Golf Week, Golfclub Gelpenberg, Open Amateur Golf, Open Hickory Golfdag,Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters