Golfreisnieuws nr. 327, 17 mei 2016

Special over Golfen op SiciliŽ

Verdura Resort SiciliŽ - ongekende klasse

Zodra je het label van Rocco Forte Hotels ziet, weet je dat je gaat genieten. Ben je dan ook nog eens op het Verdura Resort op SiciliŽ, dan weet je dat je ook heerlijk zult gaan golfen. Golfreiswijzer deed daarom maar wat graag mee aan de Rocco Forte Invitational, met als gastheer Sir Rocco Forte zelf.

Lees verder

Beoordeel Verdura Golf

Al eens gespeeld op Verdura? Laat dan een beoordeling achter op Golfreiswijzer.nl.

Executive Golf Travel: Verdura Golf Resort

Verdura Golf Resort: misschien wel het beste in zijn soort op SiciliŽ. Het resort scoort altijd hoog in de Conde Nast lijstjes. Gelegen op een top-locatie aan zee beschikt Verdura over 2 prachtige en zeer uitdagende golfbanen, uitstekende restaurants en uitermate comfortabele kamers.4 nachten met ontbijt en 2 greenfees p.p. in september vanaf Ä689 pp excl. auto en vlucht. Meer informatie op: www.executivegolf.nl

Naast Verdura Resort zijn er meer interessante golfaanbiedingen op SiciliŽ. Diverse golftouroperators bieden SiciliŽ aan.

Golftime: Etna Golf Resort & Spa

Een golfvakantie op een schitterende locatie: aan de voet van de Etna. Etna Golf Resort & Spa ligt direct aan de pittoreske Il Picciolo golfbaan. Vlakbij het schilderachtige dorpje Il Castiglione en op een half uurtje rijden van bruisend Toarmina met zijn mondaine stranden en Romeins theater. Golf, cultuur en het goede Siciliaanse leven, in dit luxe resort allemaal onder handbereik. Lees verder op: www.golftime.nl.

3D Golfvakanties: Donnafugata Golf Resort & Spa

Naast Verdura Golf Resort (zie: 3dgolf.nl) heeft 3D Golfvakanties een golfarrangement naar het 5-sterren Donnafugata Golf Resort & Spa dat niet ver van de mooie stranden van Ragusa ligt. Direct aan 2 prachtige 18 holes golfbanen. Indien u boekt voor 27 mei ontvangt u bovendien nog eens een extra greenfee, en gratis upgrade ( indien beschikbaar ). Nieuw: komende winter vliegt Transavia eveneens naar SiciliŽ. Het 8-daags arrangement obv LO en incl. 3 greenfees, vlucht en autohuur heeft een vanafprijs van Ä1099 pp. Meer informatie op: www.3dgolf.nl.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Bert van der Toorn, Executive Golf Travel, Golftime, 3D Golfvakanties, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters