Golfreisnieuws nr. 327, 21 juni 2016

Pin High gaat weer stunten

Voor veel golfreizigers zijn ze een begrip; de Crazy Days van Pin High. Donderdag 23 juni start alweer de zestiende editie. Vanaf klokslag negen uur ’s ochtends kunnen golfers elf dagen lang scherp geprijsde golfreizen naar talloze golfbestemmingen boeken.

Lees verder

Aanbod golfcruises

Tijdens een reis veel verschillende golfbanen in meerdere landen spelen, is nagenoeg alleen mogelijk als je op een golfcruise gaat. Die worden meer en meer aangeboden. Golfcruising.com heeft een groot aanbod van golfcruises in haar programma.

Lees verder

Beat the Pro

Het KLM Open (8-11 september) is het eerste toernooi op de European Tour waarin amateurs op één hole kunnen meedoen. Daarmee onderscheidt de 97ste editie van het Dutch Open zich van alle andere toernooien. Ook topspelers, onder wie titelverdediger Thomas Pieters en toernooi-ambassadeur Joost Luiten kijken uit naar Beat The Pro op hole 14. ‘Dat wordt zowel voor spelers als publiek een van de hoogtepunten’, aldus Luiten

Lees verder

Volvo Official Car Sponsor KLM Open 2016

Volvo verbindt zich als ‘Official car Sponsor’ aan het KLM Open 2016. Het Zweedse automerk levert onder meer de courtesy cars voor spelers en officials en stelt ook een nieuwe Volvo S90 beschikbaar op hole 16 voor de eerste hole-in-one in het toernooi. Het KLM Open wordt van 8 tot en met 11 september gehouden op golfbaan The Dutch in Spijk.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Pin High Crazy Days, Golfcruises.com, KLM Open,Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters