Golfreisnieuws nr. 328, 1 juli 2016

Samenwerking golfbanen South Devon

Vier golfbanen in South Devon, het diepe zuiden van Engeland, hebben voor de reislustige golfer een pakket samengesteld om van te watertanden: een golfroute langs de indrukwekkende zuidkust van Engeland met gratis adembenemende uitzichten.

Lees verder

Beleef Olympische Spelen op strand Den Haag

Tijdens de Olympische Spelen, die van 6 tot en met 21 augustus 2016 in Rio worden gehouden, transformeert het sportstrand van Den Haag (Scheveningen) in de Olympic Experience. Volg alle sporten live of beleef de sporten zelf, inclusief golf!

Lees verder

Laatste Crazy Days

Nog iets meer dan twee dagen en dan lopen de Crazy Days van Pin High weer af. Tot en met zondag kunt u nog scherp geprijsde golfreizen boeken naar talloze golfbestemmingen. De kortingen kunnen oplopen tot wel 150 euro per persoon. Ook maken u kans op een TomTom golfhorloge of een Big Max Aqua Tour Cartbag van Jumbo Golf. Kijk voor de aanbiedingen op: Pinhigh.nl/crazydays.

Rode Kruis Golftoernooi

Op woensdag 7 september wordt het Rode Kruis Golftoernooi 2016 gehouden op de Koninklijke Haagsche in Wassenaar. Het Nederlandse Rode Kruis organiseert dit toernooi samen met haar partner Aon Nederland en de opbrengst komt ten goede aan het Rode Kruis Prinses Margriet Fonds.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golfbanen Devon, Olympic Experience, RAAK!,Pin High Crazy Days, Rode Kruis Golfroernooi,Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters