Golfreisnieuws nr. 329, 18 juli 2016

Golfsafari langs de Portugese kust

3D Golfvakanties organiseert een unieke reis waarbij op 4 linksbanen aan de Atlantische kust van Portugal wordt gespeeld. Deze golfsafari is volledig verzorgd, inclusief Nederlandstalige reisleiding.

Lees verder

Geef golfbanen Portugese kust een beoordeling

Heeft u al eens gespeeld op de golfbanen langs de Portugese Atlantische kust? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

KLM Open bezoeken en zelf ook golfen

Pin High Golftravel heeft een 3-daags arrangement samengesteld waarbij u het KLM Open bezoekt en zelf ook golft in de buurt van The Dutch.

Lees verder

Leuke Actie Mark Crossfield op London Golf Show

tijdens de London Golf Show, die van 26 tot en met 28 augustus wordt gehouden Bluewater in Kent, zijn gratis golflessen van een van de populairste YouTube-PGA golfprofessionals te winnen: Mark Crossfield. Je moet daarvoor wel even paar ballen door een winkelcentrum slaan.

Lees verder

Vier top-50 spelers in KLM Open

Het KLM Open, dat van 8 tot en met 11 september 2016 op The Dutch in Spijk wordt gespeeld, mag rekenen op de deelname van vier spelers uit de top-50 van de wereldranglijst: Chris Wood, Beyong Hun An, Andy Sullivan en Bernd Wiesberger zullen van de partij zijn.

Lees verder

Nieuwe driving range Hoge Kleij

Op 1 juli 2016 werd op Golfclub De Hoge Kleij in Leusden de vernieuwde driving range feestelijk geopend. De verrassing van deze driving range ligt eronder.

Lees verder

Laat een review achter over De Hoge Kleij

Heeft u al eens op Golfclub De Hoge Kleij gespeeld? Laat dan een beoordeling achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: 3D Golfvakanties, PinHigh. London Golf Show, KLM Open, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters