Golfreisnieuws nr. 330, 29 juli 2016

Verrassend veelzijdig golfen op Curaçao

‘Tropische tees, spectaculaire swings en paradijselijke putts’, zo omschrijft Curaçao golfen op het zon- en kleurrijke eiland. Die spectaculaire swings hopen we uiteraard allemaal op, maar de tropische en paradijselijke golfbeleving is hoe dan ook gegarandeerd.

Lees verder

Beoordeel golfbanen Curaçao

Heeft u al eens gegolft opHeeft u al eens gegolft op Curaçao? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar golfreiswijzer.nl.

Nikanti Golf Club Thailand - het ideale ontwerp

Moeten de ontwerpen van golfbanen niet veel slimmer worden? Het spelen van 18, of zelfs 9 holes, is voor de drukke mens van tegenwoordig nog steeds een uitdaging voor de agenda. De Nikanti Golf Club in Thailand heeft de oplossing gevonden: 3 perfecte lussen van 6 holes

Lees verder

Ook Colsaerts in KLM Open

Het Belgische golf wordt dit jaar op topsterkte vertegenwoordigd in het KLM Open dat van 8 tot en met 11 september wordt gehouden op The Dutch in Spijk. Naast titelverdediger Thomas Pieters, komen de Belgen Nicolas Colsaerts, Thomas Detry en Alan de Bondt naar Nederland.

Lees verder

Ex-profvoetballers golfen voor Cruyff Foundation

Op maandag 3 oktober wordt op Golfbaan Naarderbos de achtste editie van de Soccer Golf Masters 2016 gespeeld. De opbrengsten van dit kampioenschap voor (ex)profvoetballers gaan naar de Cruyff Foundation. Titelverdediger is Kenneth Perez.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Golf Curacao, Nikanti Golf Club, KLM Open, Soccer Masters, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters