Golfreisnieuws nr.34, 13 november 2007
In dit nummer aandacht voor:
Belek; het golfwalhalla van Turkije
Golfbungalow
De Batouwe; Betuwse Beauty
Golfen met een servetring
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Belek; het golfwalhalla van Turkije

Belek is het paradepaardje van het Turkse (golf-)toerisme en het Ministerie van Toerisme dat de ontwikkelingen in deze sector met strakke hand regisseert heeft Belek tot voorbeeld voor nieuw te ontwikkelen gebieden uitgeroepen.

Lees verder

Golfbungalow

De laatste tijd maakt indoor golf een enorme opmars. Het nieuwste op dit gebiedt is de Golfbungalow. Sinds 10 oktober is het mogelijk om op Spaarnwoude in een golfbungalow te spelen

Lees verder

De Batouwe; Betuwse Beauty

Golfen in duizend kleuren, kopten wij onlangs over golfen in het door herfsttinten gekleurde Navarra. Voor mooie herfsttinten hoef je niet naar Spanje te reizen. In ons eigen land zijn legio golfbanen waar de golfer wordt omgeven door de kleuren van de herfst . De Batouwe in het Betuwse Zoelen is zon golfbaan.

Lees verder

Golfen met een servetring

Een servetring denk je als je het ding voor het eerst ziet. Misschien een design eierdop, maar een golfbal? Nee, dat zie je er niet aan af. We hebben het over de BirdieBall, een golfbal met een beperkte balvlucht, waarmee u overal kunt spelen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Toon van Winden, Gloria Golf Resort, Golfbungalow, De Batouwe, BirdieBall, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers