Golfreisnieuws nr. 331, 2 augustus 2016

Golfreisspecial over Zuid-Afrika

Vanwege de combinatie van goed eten/drinken, (bijna) altijd uitstekend weer en veel mooie golfbanen op relatief korte afstand van elkaar, is Zuid-Afrika een populaire golfbestemming. Spelen op hooggelegen kliffen boven een blauwe zee, op plateaus op berghellingen of langs groene wijngaarden. Het is toch anders dan golfen op de Veluwe. René Brouwer ging op onderzoek uit.

Genieten is belangrijker dan scoren

Rondom Kaapstad, de wijnlanden van Stellenbosch en langs de Tuinroute, vind je de grootste concentratie aan doorgaans perfect onderhouden en veelal uitdagende banen. Wij speelden er een aantal. En willen eigenlijk wel weer terug.

Lees verder

Golfreis Zuid-Afrika op maat bij Ambiance Travel

AmbianceTravel is geen golftouroperator in de traditionele zin van het woord. De touroperator biedt individuele golfreizen aan waarbij de golfer meer dan alleen golft. Het motto is: Zuid-Afrika ontdekken, genieten van alles was dit prachtige land te bieden heeft aan natuur en wildlife en golf.. En natuurlijk hotels en B&B's met 'ambiance'. Meer informatie …..

Zuid-Afrika met Golftime Golfvakanties

Golftime Golfvakanties biedt een golfreis aan in de buurt van Kaapstad en Stellenbosch in het Colourful Manor Luxury Lodge. Paul en Marjolein Langeveld openden in 2009 dit fantastische boutique hotel met 16 ruime suites op 4 hectare eigen grond. De locatie is ideaal: aan de voet van de Hottentots Holland bergen met uitzicht over de Atlantische Oceaan met Kaapstad en de Tafelberg op de achtergrond. Het hotel ligt zeer centraal ten opzichte van de beste golfbanen van deze streek. Meer informatie.......

Kleine Zalze Lodge met Pin High

Pin High biedt een golfarrangement aan naar het hart van het beroemde Kaapse wijngebied, dichtbij het historische plaatsje Stellenbosch in het charmante Kleine Zalze Lodge. De lodge ligt naast hole 1 van de golfbaan Zalze en te midden van de eigen wijngaarden. Het beschikt over een uitstekend fine dining restaurant, dat tot de top 10 van Zuid-Afrika behoort. De Kleine Zalze Lodge ligt op ca. 45 minuten rijden van het centrum van Kaapstad. Meer informatie....

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: René Brouwer
Fotografie en illustraties: René Brouwer, Ruud Taal, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters