Golfreisnieuws nr. 332, 15 augustus 2016

38ste editie Amersfoortse Golf Kampioenschappen

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2016 organiseert Golfclub De Hoge Kleij de 38ste editie van de Amersfoortse Golf Kampioenschappen (AGK). De wedstrijd staat open topamateurs en recreatieve golfers uit de wijde omgeving van Amersfoort.

Lees verder

Lekker en kort bij Madrid

Niet iedereen gaat naar Spanje om te golfen en zeker met een stedentrip heb je meestal geen tijd om 18 holes te spelen. Maar als je toch in buurt bent … De Spaanse Pitch & Putt banen zijn kort maar pittig, heel pittig. Pak even een uurtje of twee en leef je uit, bijvoorbeeld bij Madrid.

Lees verder

Opnieuw samenwerking Algarve en KLM Open

Net als in 2015 is de Algarve in Portugal ook dit jaar ‘Official Golf Destination’ van het KLM Open. Daarmee verbindt het Portugese toerismebureau zich als Official Supplier aan het grootste internationale golftoernooi van Nederland dat van 8 tot en met 11 september op The Dutch in Spijk zal worden gespeeld.

Lees verder

Golfen en slapen met het noorderlicht

Lofoten Links, één van de noordelijkste gelegen golfbanen ter wereld, heeft diverse verblijfsaccommodaties geopend. Voor de avontuurlijke en reislustige golfer wordt golfen binnen de poolcirkel nu wel heel aantrekkelijk.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: AGK, P&P Madrid, KLM Open, Lofoten Links,
Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters