Golfreisnieuws augustus 2016, gesponsorde uitgave Best of Bags

BOB - Veel meer dan tassen!

Het hippe Nederlandse golfmerk BOB blijft aan de weg timmeren voor de golfer die denkt dat hij alles al heeft. Ooit begonnen als Best of Bags, is BOB inmiddels uitgegroeid tot leverancier van alles wat een golfer ιcht nodig heeft: BOB golf bike, BOB barbecues, BOB trolleys, BOB Range finders en een scala aan andere golf must-haves.

BEKIJK HET COMPLETE AANBOD BOB PRODUCTEN OP BESTOFBAGS.NL

Best of Bikes - de stoerste step ter wereld

Harley Davidson zou willen dat zij dit hadden bedacht. Met deze waanzinnig stoere elektrische step van BOB raas je met het grootste gemak over de golfbaan. Voorzien van een handig bevestigingspunt voor de golftas en ultra brede banden voor de bescherming van het gras. Meer info ….

BOB Travel Bags

Stop met zoeken! Met de stevige hengels, de gelagerde inline wielen en een groot vak voor je golfschoenen is de BOB Travel Bag niet alleen super praktisch, deze tas valt door de opvallende looks en frisse kleuren al van verre op. Verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: oranje, roze, blauw, groen, rood en wit. Meer info ….

BOB Trolleys + golftassen

Net toegevoegd aan het toch al ruime assortiment van BOB producten: de BOB Trolley, de BOB Trolley bag en de waterdichte ultralichte BOB Golf bag 2.0. Uiteraard super functioneel, in vele hippe en frisse kleuren en van hoge kwaliteit. Meer info ….

BOB Scorekaarthouder

Bescherm je scorekaart met de stevige maar soepele scorekaarthouder van BOB, compleet met elastische banden voor het vasthouden van de kaart en het meegeleverde potlood. De krokodillenlederen structuur geeft de houder een luxe uitstraling. Leverbaar in 8 trendy kleuren. Meer info ….

Best of BBQ - de white egg van BOB

En na het golfen: Slow cooking, roken, grillen en smullen met de BOB Barbecue. Deze White Egg zorgt voor de ultieme kookbeleving. Hoogwaardige materialen, een vernuftige margrietschijf en slimme roosters dragen bij aan dat perfecte stuk vlees en vis waar iedereen van gaat watertanden. Handig op vier zwenkwielen met rem. Meer info ….

BOB ... AND MORE

Caps, mutsen, handdoekjes, leren riemen met kleurrijke buckles, … het houdt niet op. Vrijwel al onze accessoires en tassen kunnen worden voorzien van jouw eigen logo! Meer info ….

Maak kennis met onze eigentijdse producten tijdens het KLM Open 2016 bij de stands van GolfPlaza en de stand met lifestyle producten van BOB.

Vragen? Stuur een mail naar info@bestofbags.nl of bel: 06-22505995

Colofon
Deze nieuwsbrief is een gesponsorde uitgave van BESTOFBAGS.NL
Redactie en medewerkers:BESTOFBAGS.NL
Fotografie en illustraties: BESTOFBAGS.NL

Deze nieuwsbrief is opgesteld buiten de verantwoordelijkheid van de redactie van Golfreiswijzer.nl. De website verzorgde wel de opmaak en verzending. Wilt u de nieuwsbrieven van Golfreiswijzer.nl niet ontvangen? Klik [ hier ] voor afmelden. Krijgt u de nieuwsbrieven nog niet en wilt u ze wel ontvangen, klik dan [ hier ] voor aanmelden.