Golfreisnieuws nr. 333, 26 augustus 2016

Zwijmelen in Zwitserland

Zwitserland biedt alles wat een gast met hoge verwachtingen wenst: exquise gastronomische restaurants, luxe 5-sterrenhotels, bergen en meren en golfbanen waar al dit moois bij samenkomt. Wat tips om te genieten:

Lees verder

Golfreisinspiratie opdoen bij Golftime

Vanaf 18 augustus 2016 is de brochure voor het golfseizoen 2016-2017 van Golftime beschikbaar. Ook dit keer weer pagina’s vol met golfreizen. Veertien landen, vijfentwintig bestemmingen en ruim driehonderd golfbanen zijn in de editie van 2016-2017 te vinden.

Lees verder

Vijf NL Challenge Tour-spelers in KLM Open

Nog maar iets meer dan twee weken en dan gaat de 97ste editie van het KLM Open van start. Vorige week is bekend gemaakt dat acht Nederlandse professionals een wildcard krijgen Van die acht spelen er dit seizoen vijf op de Challenge Tour: Jurrian van der Vaart, Reinier Saxton, Daan Huizing, Darius van Driel en Wil Besseling.

Lees verder

Röhnisch Ladies Only op De Gelpenberg

Op 11 september wordt op Drentse Golfclub De Gelpenberg in Aalden voor het tweede jaar het Röhnisch Ladies Only georganiseerd. Alleen dames kunnen in teams van twee inschrijven voor deze goed (aan)geklede damesgolfdag.

Lees verder

Eerste amateur Beat the Pro KLM Open bekend

Enneke Rieffe is de eerste 'winnaar' van deelname aan Beat The Pro in het KLM Open golftoernooi. Toernooidirecteur Daan Slooter verraste de amateurgolfster deze week met het nieuws.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Verkeersbureau Zwitserland, Golftime, Golfsupport, KLM Open, Pro Golf Events, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters