Golfreisnieuws nr. 334, 2 september 2016

Pin High draait door op KLM Open

Tijdens het KLM Open pakt golftouroperator Pin High Golftravel weer uit. Op de stand in het Promodorp kunnen prachtige reizen gewonnen worden. Ook dit jaar kan iedereen die op de stand een reservering maakt een korting draaien tot 200 euro per boeking! Een unieke actie, want het geldt ook voor de voordeligste shortbreaks.

Lees verder

Golfen in de Achterhoek

Voor een korte golfvakantie hoef je niet altijd ver te reizen. Ook in eigen land zijn leuke shortbreaks te boeken. Hotel Bakker in Vorden biedt een arrangement aan voor golfen in de Achterhoek.

Lees verder

Mindervalidegolf op Aruba

Aruba maakt als eerste land binnen het Caribisch gebied mindervalidengolf mogelijk. Dankzij de donatie van een handicart, ook wel bekend als een Paragolfer, kunnen mensen met een fysieke beperking vanaf heden op het One Happy Island golfen. De paragolfer is afgelopen vrijdagavond overhandigd.

Lees verder

Nederland-BelgiŽ op het KLM Open

Het publiek heeft maandag 5 september gratis toegang tot de Challenge Match tussen Joost Luiten en de Belg Thomas Pieters aan de vooravond van het KLM Open. De kampioenen van 2013 en 2015 dagen elkaar uit op zes holes van golfbaan The Dutch in Spijk.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Pin High, Hotel Bakker Vorden, Aruba Turism Authority, KLM Open, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters