Golfreisnieuws nr. 337, 8 september 2016

Special Golfreisaanbiedingen KLM Open

Vandaag is het KLM Open 2016 begonnen. In het promodorp hebben de golftouroperators hun stands weer opgeslagen. Een bezoek aan die stand kan de moeite waard zijn. De touroperators hebben leuke acties.

3D met ruim aanbod op KLM Open

Net als in 2015 is de Algarve ook dit jaar ‘Official Golf Destination’ van het KLM Open. 3D Golfvakanties heeft een ruim aanbod in deze Portugese golfbestemming. Maar ook voor andere Portugese bestemmingen, zoals Madeira, Azoren, Lissabon en Porto kunt u bij deze golftouroperator terecht. Op het KLM Open is 3D Golfvakanties aanwezig in het Promodorp, op het buitenterras. U kunt zich daar laten informeren over bestemmingen als de Azoren, Porto, de Costa del Sol, Costa Dorada en nog veel en veel meer. Uitgebreide informatie is ook te vinden op: 3dgolf.nl.

Proef van Zuid-Afrika bij Pin High Stand

Op de Pin High stand kunt u Zuid-Afrika specialisten ontmoeten. Met hen kunt u uw reiswensen bespreken en ondertussen proeven van de Zuid-Afrikaanse wijn en kleine borrelhapjes. Tevens presenteert Pin High tijdens het KLM Open de nieuwe winterbrochure. En, op de stand kunnen ook prachtige reizen gewonnen worden. Iedereen die op de stand een reservering maakt kan met een draai aan het Rad van Fortuin een korting draaien tot 200 euro per boeking. Alle reizen van Pin High zijn ook te vinden op: pinhigh.nl.

Golftime present op KLM Open

Onlangs berichtten we al dat Golftime haar nieuwe brochure heeft uitgebracht. Pagina na pagina vol met golfreizen. Op het KLM Open is Golftime ook dit jaar weer present in het Promodorp. Daar kunt u zelf kijken of er een mooie golfreis voor u bij is. Speciaal voor het KLM Open heeft de golftouroperator zeven prachtige aanbiedingen naar Spanje, Mallorca en Portugal Informatie over de golfreizen van Golftime zijn ook te vinden op: golftime.nl.

Executive's fair way around the world

Executive Golf Travel is op het KLM Open aanwezig met een stand waar u de mooiste golfreizen kunt boeken. Onder de naam ‘A fair way around the World’ presenteert de golftouroperator haar nieuwe brochure. Daarin dit keer special aandacht voor Zuid-Afrika. Een geweldige golfbestemming. Uniek is de Rovos Rail Golf Advertenture, waarbij deze trein exclusief voor golfers is gereserveerd. Op de website vindt u meer informatie over de golfreizen van Executive Golf Travel.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties:Golftime, 3D Golfvakanties, Pin High, Executive Golf Travel, KLM Open, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.nl, Lia Grooters