Golfreisnieuws nr. 338, 12 september 2016

Tweede overwinning KLM Open voor Joost Luiten

Joost Luiten heeft de 2016-editie van het KLM Open gewonnen op 'zijn' golfbaan The Dutch in het Gelderse Spijk. Hij is de eerste Nederlander die twee keer het KLM Open wint.Tot een paar holes voor het einde was het spannend of de Bleiswijker het toernooi zou winnen. Deze overwinning is de tweede KLM Open titel en de vijfde overwinning in de European Tour. Bernd Wiesberger werd uiteindelijk tweede op twee slagen.

Lees verder

KLM Open 2016 in beeld

Nog wat mooie foto's van het KLM Open 2016 dat gehouden werd op Golfbaan The Dutch in het Gelders Spijk.

Lees verder

Beat The Pro krijgt vervolg in KLM Open

Beat The Pro krijgt na de primeur én het succes bij het KLM Open zeker een vervolg op de European Tour. ‘Het was zonder enige twijfel één groot hoogtepunt tijdens het toernooi’, aldus toernooidirecteur Daan Slooter.

Lees verder

KLM Open op gras van Barenbrug

Het KLM Open 2016 had een extra Hollands tintje waar niet iedereen zich bewust van was. Niet alleen werd het toernooi voor de eerste keer gespeeld op The Dutch in Spijk, maar ook het gras van de golfbaan is afkomstig van een Nederlands bedrijf: Barenbrug.

Lees verder

Denkt u nog aan Hickory?

Met de focus op het KLM Open worden andere leuke en opmerkelijke toernooien nog wel eens over het hoofd gezien. Zo wordt op 16 en 17 september op de historische heide-golfbaan van de Ullerberg het zevende International Dutch Hickory Open (IDHO) gehouden. Dit mag u zeker niet vergeten.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Lia Grooters, Golfreiswijzer, Barenbrug, IDHO, Bert van der Toorn