Golfreisnieuws nr. 339, 17 oktober 2016

Overwinteren aan de golfbaan

Deze winter in een heerlijk klimaat drie weken of langer genieten in een luxe appartement waarbij u iedere dag kunt golfen op prachtige banen? Extra longstay kan deze winter bij Pin High.

Lees verder

Savoie Mont Blanc - meer dan de Evian Masters

Van 15 tot en met 18 september werd in de Franse regio Savoie Mont Blanc de Evian Masters gespeeld, een toernooi van de Ladies European Tour. Maar het bergachtige decor dat bij dit toernooi hoort biedt nog veel meer golfverrassingen dan alleen de spectaculaire Evian Resort Golf Club.

Lees verder

Monte Rei nieuwe topgolfpartner voor Oranje

Monte Rei Golf & Country Club en de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie zijn onlangs een samenwerking aangegaan. De Portugese golf- en countryclub wordt een van de partners van de NGF en zal als uitvalbasis dienen voor de wintertrainingen van de Oranje-selecties.

Lees verder

Experiment op De Gelpenberg

Wellicht is dit dé oplossing voor de worstelende golfbanen: spelers zelf laten bepalen wat een rondje waard is. Op zondag 23 oktober vindt dat bijzondere experiment plaats op de Drentse Golfclub De Gelpenberg in Aalden (Drenthe)onder de naam De Gelpenberg X-perience.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Pin High, Savoie Mont Blanc, Ronald Speijer, DGC Gelpenberg, Bert van der Toorn, Lia Grooters, Golfreiswijzer.