Golfreisnieuws nr. 340, 28 oktober 2016

Special over golfen op Madeira

Madeira; golfen in de Atlantische Oceaan

Het is december als we met TAP via Lissabon naar het bloemeneiland Madeira vliegen. De golftas laten we thuis, maar niet omdat we niet gaan golfen. Dat zou wel heel dom zijn. Drie indrukwekkende golfbanen liggen namelijk op ons te wachten op de Madeira Eilanden: Santa da Serra, Porto Santo en Palheiro. De mooiste? Kwestie van smaak.

Lees verder

Nagolfse activiteiten

Niemand komt naar Madeira om alleen maar te golfen. De inwendige mens wil wat. Op Madeira kan dat. Zoals elk eiland heeft ook Madeira eigen culinaire en minder culinaire specialiteiten. En eigen drankjes zoals de Madeira de Poncha en de Madeira wijn.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen van Madeira

Heeft u al eens gegolft op Madeira? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl

Overwinteren op golfbanen Madeira

Palheiro Village Apartments: Geniet van een extra lang verblijf in een luxe appartement gelegen op Palheiro Estate, waarbij u onbeperkt kunt spelen op Palheiro Golf. Een baan ontworpen door Cabell B. Robinson met schitterende uitzichten over een heuvelachtig landschap. Kortom, een ideale plek om te ‘overwinteren’. Lees verder…

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: , Bert van der Toorn, Pin High, Lia Grooters, Golfreiswijzer.