Golfreisnieuws nr.35, 5 december 2007
In dit nummer aandacht voor:
Wildgroei golfbanen of juist een tekort
Riu Palace op Aruba
Buro Britain met eigen charter naar Donegal
GMG neemt Golf Centrum Rotterdam over
Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl.

Wildgroei golfbanen of juist een tekort

Vorige week kwam in Amsterdam de Europese Associatie van golfbaaneigenaren bij elkaar. Daar werd gewaarschuwd voor een wildgroei aan golfbanen in Nederland. Een opmerkelijke stelling zo vonden wij.

Lees verder

Riu Palace op Aruba

Op Aruba is onlangs Riu Palace Aruba geopend. Dit vijfsterren hotel ligt aan Palm Beach op goede afstand van de beide golfbanen van het eiland. De architectuur van het gebouw zorgt voor een opvallende verschijning langs het witte strand. De drie gebouwen met hun torentjes en koepels doen denken aan een paleis uit het sprookje Duizend-en-één-nacht.

Lees verder

Buro Britain met eigen charter naar Donegal

Het noorden van Ierland is een nog vrij onbekende golfbestemming. Daar kan verandering in komen nu Buro Britain vluchten gaat verzorgen naar County Donegal in Ierland. De touroperator start in samenwerking met luchtvaartmaatschappij VLM een exclusieve charter. Vanaf april t/m september 2008 vliegt een Fokker 50 één keer per week vanaf Rotterdam Airport rechtstreeks naar Carrickfinn International Airport in Donegal.

Lees verder

GMG neemt Golf Centrum Rotterdam over

Golf Management Group (GMG), heeft alle aandelen overgenomen van Pro Golf Holding en wordt daarmee eigenaar van Golf Centrum Rotterdam. Zo meldt www.golfsite.nl. Dit hebben John Scholte, directeur-eigenaar en oprichter van Golf Centrum Rotterdam, en de directie van GMG bekendgemaakt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Lia Grooters, MIeke Quik, Toon van Winden, Addy Zwaan
Fotografie en illustraties: Golf Centrum Rotterdam, Riu Aruba, Golf Course Donegal, Lia Grooters
Ontwerp: Prins en Prins Vormgevers