Golfreisnieuws nr. 341, 7 november 2016

Flight4You: als u alleen het beste wilt

{Advertorial} Al meer dan vijftien jaar is Flight4You de Specialist in Golfreizen voor alleengaanden. De golftouroperator verzorgt reizen naar de mooiste bestemmingen in Europa.

Lees verder

Golf in Madrid langs de wijnroute

Tentoonstellingen, festivals en voetbal zijn al vaker de revue gepasseerd als uitjes in combinatie met een golftrip naar Madrid. Nu richt de regio rondom de Spaanse hoofdstad de pijlen op golfen langs een wijnroute.

Lees verder

Wie verdient de Budgetgolf Award 2016

Wie gaat er in 2016 aan de haal met de Budgetgolf Award? Welke Nederlandse golfbaan heeft volgens u de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding? Stem mee en win twee greenfees.

Lees verder

Succesvolle eerste Gelpenberg X-perience

Op zondag 23 oktober 2016 liet Drentse Golfclub de Gelpenberg gastspelers zelf bepalen wat ze een rondje op een van de mooiste banen van Noord-Nederland waard vonden. Doel van deze actie was om veel nieuwe bezoekers naar de baan te krijgen en daarmee een onafhankelijk oordeel te krijgen over de baan, de faciliteiten en de greenfee.

Lees verder

IntoGolf en Birdy zijn samen

IntoGolf en Birdy gaan hun krachten bundelen onder de naam van IntoGolf.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: 3D Golfvakanties, Flight4you, GC Lomas-Bosques, Bodegas Andres Diaz, Budgetgolf, IntoGolf.com, DGC Gelpenberg, Bert van der Toorn, Lia Grooters, Golfreiswijzer.