Golfreisnieuws nr. 342, 28 november 2016

Speel International Golf Event op Curaçao

Van 12 tot 21 februari 2017 wordt op Curaçao het GTO International Golf Event georganiseerd met deelnemers uit onder meer Italië, Finland, Denemarken, Zweden, Duitsland, Oostenrijk en Nederland. Ook u kunt meedoen, gewoon tijdens een heerlijke golfvakantie.

Lees verder

Hitabrick; airbnb voor golfers

Ben je wel een beetje klaar met altijd weer die golfhotels? Dan heeft Hitabrick.com de oplossing voor je. Boek met je golfvrienden een leuke villa of betaalbaar appartement op je favoriete golfbestemming. Bij Hitabrick zie je in één oogopslag welke vakantiehuizen er te huur zijn bij de golfbaan die je wilt spelen.

Lees verder

Golfreizen Golf & Wellness Golf Cruises

Vooral in het tweede weekend van de CMT Vakantiebeurs in Stuttgart kunnen golfers terecht voor hun droomvakantie. Van 19 t/m 22 januari staat deze enorme vakantiebeurs volledig in het teken van (golf)cruises, bootreizen en golf- & wellness-vakanties.

Lees verder

TopGolfTalent Foundation

Na twee jaar van onderzoek en besprekingen met NGF en R&A is in oktober 2016 de TopGolfTalent Foundation in het leven geroepen. Deze stichting richt zich volledig op talentontwikkeling in de golfsport en de (financiële) ondersteuning van niet-afdoende draagkrachtige talentvolle amateurs in het bijzonder.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Fotografie en illustraties: Executive Golf, Hitabrick, CMT Vakantiebeurs, Compflight, Bert van der Toorn, Lia Grooters, Golfreiswijzer.