Golfreisnieuws nr. 343, 14 december 2016

Decembervoordeel bij Pin High

Deze maand is veel voordeel op golfreizen te halen. Pin High zet speciaal in december alle golfreizen met korting en gratis extra’s in de schijnwerpers. Zo boekt u een semi all-inclusive golfvakantie in Spanje van 7 nachten al vanaf 649 euro per persoon.

Lees verder

Datum KLM Open 2017 bekend

Het KLM Open vindt in 2017 plaats van 14 tot en met 17 september. Het toernooi van de European Tour wordt voor het tweede jaar gespeeld op golfbaan The Dutch in het Gelderse Spijk.

Lees verder

Twee beurzen om naar uit te kijken

Van 11 t/m 15 januari wordt in de Utrechtse Jaarbeurs de Vakantiebeurs georganiseerd en van 29 en 30 april 2017 wordt op Amstelborgh-Borchland de elfde editie van de Amsterdam Golf Show gehouden.

Lees verder

Vincent de Vries Greenkeeper van het jaar 2017

Op 8 december 2017 werd tijdens een feestelijke bijeenkomst op Landgoed de Horst Vincent de Vries uitgeroepen tot ‘Greenkeeper of the Year 2017’. Vincent werkt als hoofdgreenkeeper op Golfclub De Hoge Kleij in Leusden, maar zijn ervaring reikt nog veel verder.

Lees verder

Vrouwen hebben de golftoekomst

Slechts 24 procent van de golfers in de wereld is vrouw, maar volgens een nieuw onderzoek kan de verwachte toename van vrouwelijke golfers de golfeconomie wereldwijd 35 miljard dollar op gaan leveren inclusief een enorme groei van jeugdgolf.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Pin High, Lia Grooters, Vakantiebeurs, Amsterdam Golf Show, Vakblad Greenkeeper, HSBC, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.