Golfreisnieuws nr. 344, 21 december 2016

Pin High weer zelfstandig

Per 1 januari 2017 is Eric Bakker opnieuw eigenaar van Pin High Golftravel. Elf jaar geleden verkocht oprichter Bakker Pin High aan ANWB waardoor de golfreizenspecialist binnen het label van ANWB Reizen viel. Nu heeft Bakker Pin High dus weer terug gekocht.

Lees verder

Feestelijke heropening Blue Bay Golf Club Curašao

Begin december werd de Blue Bay Golfclub op feestelijke wijze heropend nadat de eerste fase van de aangekondigde aanpassing was afgerond. Ook Robert-Jan Derksen, winnaar van de MCB Curašao Master 2016, was bij de heropening aanwezig.

Lees verder

Geef een review

Heeft u al eens op Blue Bay gespeeld? Laat dan een review achter op: Golfreiswijzer.nl.

Anne van Dam en Joost Luiten golfers van het jaar 2016

Tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Golf Awards zijn Anne van Dam en Joost Luiten uitgeroepen tot golfers van het jaar 2016. Vincent de Vries werd greenkeeper van het jaar, Dewi Weber golftalent van het jaar en The Dutch werd golfbaan van het jaar.

Lees verder

Insecten Rijk - over insecten op de golfbaan

Het ĹRijk van Nijmegenĺ is een golfbaan met 45 holes, op de rand van de stuwwal Nijmegen - Groesbeek en bestrijkt een gebied van bijna 150 hectare. De golfbaan biedt een variatie aan leefgebieden en bevat een grote verscheidenheid aan flora en fauna.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters
Foto's:.Pin High, Ronald Speijer, Leonid Antonia Photography, Herman Berteler, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer.