Golfreisnieuws nr. 346, 9 januari 2017

Ontdekkingsreis over Arnold Palmers Victoria

Een van de allermooiste creaties die golflegende Arnold Palmer heeft nagelaten, is te vinden in Vilamoura in de Portugese Algarve. De baan heet Victoria (Overwinning) en is onderdeel van Oceanico Golf. Victoria is een juweel. Die baan is zó mooi dat wij altijd dachten dat de heer Arnold Palmer daar begraven zou willen worden. We weten inmiddels dat dit niet zo is. Zijn laatste rustplaats bevindt zich in Pennsylvania waar hij is geboren.

Lees verder

Beoordeel Oceanico Golf Victoria

Heeft u al eens op een van de Oceanico Golf banen gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Met Nederlandse pro’s de baan in

Pin High biedt in 2017 opnieuw de mogelijkheid om te spelen en trainen met de playing pro’s van de Challenge Tour en Pro Golf Tour. Onder anderen Robin Kind, Michael Kraaij, Sven Korver en Dylan Boshart staan voor u klaar tijdens deze unieke golfreis..

Lees verder

Inspiratie voor golfvakantie 2017

Deze week wordt in de Jaarbeurs Utrecht de Vakantiebeurs gehouden. Ook dit jaar weer een agenda vol met leuke activiteiten om in de vakantiesfeer te komen.

Lees verder

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters, Leo van de Ruit
Foto's:. Leo van de Ruit. Oceanico Golf, Jaarbeurs, Vakantiebeurs, Pin High, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters