Golfreisnieuws nr. 347, 20 januari 2017

Crazy kortingen op golfreizen

De Pin High Crazy Days zijn nog drie dagen geldig. Tot en met zondag 22 januari biedt Pin High scherp geprijsde golfreizen aan naar talloze bestemmingen aan. De kortingen kunnen oplopen tot wel 600 per persoon. Bovendien maken golfliefhebbers dagelijks kans op een waterdichte Elrey golftas van Jumbo Golf.

Lees verder

Wereldkampioenschap Ski & Golf

Op 8 en 9 april 2017 worden in Slowakije voorrondes georganiseerd voor het Wereldkampioenschap Ski & Golf in mei in Oostenrijk. Ben jij gek van beide sporten en niet vies van een leuke reis, schrijf je dan in.

Lees verder

IJsland is HOT

IJsland is vooral populair door de short-breaks. Maar met 65 golfbanen in het indrukwekkende vulkanische landschap blijven golfers daar gelukkig steeds vaker logeren.

Lees verder

Beoordeel de golfbanen op IJsland

Heeft u de golfbanen op IJsland al eens bezocht? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl

Download gratis tickets Amsterdam Golf Show

Vanaf heden zijn de gratis tickets voor de Amsterdam Golf Show te downloaden. Deze elfde editie van de grootste golfbeurs van Nederland wordt op zaterdag 29 en zondag 30 april 2017 georganiseerd bij Amstelborgh-Borchland.Via de ticketshop van de Amsterdam Golf Show kunt u nu al uw gratis ticket claimen. Ook toont de webpagina van de ticketshop een mooi overzicht van de voorlopige deelnemerslijst. Amsterdam Golf Show

Meer nieuws over golfen vindt u op www.golfreiswijzer.nl

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:. Pin High, Ski and Golf Slowakije, Golfbaan Oddur, Amsterdam Golf Show, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters