Golfreisnieuws nr. 349, 3 februari 2017

Texas - een geweldige golfbestemming

Lange zandstranden, dichte bossen, moderne en sfeervolle steden, bergen en woestijnachtige landschappen in een mild klimaat: ook dat is Texas! Tel daar de 800 golfbanen bij op en de ideale golfbestemming is gevonden.

Lees verder

Golfen voor War Child

Op vrijdag 19 mei 2017 organiseert stichting Golf4Charity opnieuw een golftoernooi voor War Child Holland. De opbrengsten van dit toernooi gaan naar War Child Holland. Aan dit toernooi verlenen ook veel bekende Nederlanders hun medewerking.

Lees verder

Nieuwe filters voor golfbaanbeoordelingen

Sinds ruim een jaar werken wij samen met Leadingcourses.com voor de golfbaanbeoordelingen. Leadingcourses is met 350.000 online-golfbaanreviews een belangrijke bron voor golfers wereldwijd. Om de beoordelingen overzichtelijk te houden zijn er sinds kort nieuwe sorteerfilters beschikbaar.

Lees verder

Golfers Magazine Tour 2017

Het nieuwe schema van de Golfers Magazine Tour is bekend. Maar liefst elf toernooien staan op de kalender. In september wordt de finale gespeeld op Le Golf National, de baan van de Ryder Cup 2018.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:. Black Jack’s Crossing Golf Club, Golf4Charity, War Child, Leadingcourses, Golfers Magazine, Le Golf-National,Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters