Golfreisnieuws nr. 350, 15 februari 2017

Special over golfen in Centro Portugal

Koninklijk golfen in Centro Portugal

Terwijl aan de Algarve alles in voorbereiding was voor de Portugal Masters besloot Golfreiswijzer ook één van die andere geweldige golfregio’s van Portugal onder de loep te nemen: Center of Portugal. Bekende topresorts passeerden de revue en er bleek een nieuwe ster in aantocht te zijn.

Lees verder

Nagolfse activiteiten

De golfbanen in Centro Portugal zijn een bezoek dus meer dan waard. Voor wie ook na het golfen deze regio wat verder wilt ontdekken is er genoeg te doen. In het verleden hebben we al eens geschreven over dit gebied (toen onder de noemer Costa d’Oeste) en ook nu doen we onder andere Óbidos aan.

Lees verder

Zin gekregen in Centro Portugal? Kijk hieronder voor 2 leuke arrangementen van Golftime

Evolutee Royal Obidos Spa & Golf Resort*****

Evolutee Royal Óbidos is een ruim opgezet, luxe boutique hotel. Na uw ronde op golgbaan Royal Óbidos kunt u heerlijk ontspannen in de 2.000 m2 grote Elemental Spa of culinair genieten in het Kobe restaurant, dat bekend staat om zijn steak en sushi specialiteiten. Meer informatie over 8-daags arrangement op Golftime.nl.

Hotel Praia D’el Rey Marriott Gofl & Beach Resort

Prachtig, ruim opgezet golfresort met directe toegang tot de fameuze Praia d’el Rey golfbaan en het strand. Het hotel ligt iets ten westen van het Middeleeuwse stadje Óbidos en op een klein uurtje rijden van Lissabon. Door de rode daken en witgepleisterde muren oogt het hotel als een haciënda. Meer informatie over 8-daags arrangement op: Golftime.nl.

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:. Bert van der Toorn, Golftime,Golfreiswijzer, Lia Grooters