Golfreisnieuws nr. 351, 27 februari 2017

De mooiste holes van Costa del Golf

Na een korte periode met noodweer in de omgeving van Málaga, vestigt het vestigt het Verkeersbureau Costa Del Sol de aandacht weer op de zon en de prachtige golfbanen aan de Costa del Sol. Hierbij tips over de mooiste holes van de ruim zeventig golfbanen.

Lees verder

Nog één dag Waanzinnige Winterzon aanbieding

Tot en met 28 februari 2017 profiteert u van hoge kortingen en veel extra’s op golfreizen naar de winterzon. Golftime heeft tot die dag de Waanzinnige Winterzon Weken. Nu het al weken slecht golfweer is, kunt u hier nog ruim 1 dag uw slag slaan voor goedkope golfvakanties in zonnige oorden. Ga naar: www.golftime.nl

Oude Ladybank Golf Club gooit roer om

Zo’n 138 jaar na opening heeft de prestigieuze Ladybank Golf Club in Fife, Schotland, besloten het roer drastisch om te gooien: de golfclub wordt modern en toegankelijker en introduceert nieuwe lidmaatschappen.

Lees verder

Beoordeel Ladybank Golf Course

Heeft u al eens gespeeld op de Ladybank Golf Club? Laat dan een review achter op: Golfreiswijzer.nl

SingleGolfers.nl verlaagt prijs

De golfclub voor singles, SinglesGolfers.nl, heeft sinds 14 februari 2017 de prijs van het lidmaatschap verlaagd. Het doel is meer (sport)singles over de streep te trekken om aan de unieke golfactiviteiten mee te doen.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:.Verkeersbureau Costa del Sol, Golftime, LAdybank Golf club, SingleGolfers.nl, Bert van der Toorn, Golftime,Golfreiswijzer, Lia Grooters