Golfreisnieuws nr. 352, 7 maart 2017

Golf en win kist Saint-Emilion Crus Classés

Het imposante golfcomplex Château des Vigiers en de Saint-Emilion Grands Crus Classés Association organiseren van 2 t/m 4 juni de vijfde editie van de Saint-Emilion Crus Classés Trophy.

Lees verder

Beoordeel Vigiers Golf & Country Club

Al eens gespeeld op Vigiers Golf & Country Club? Laat dan een beoordeling achter op Golfreiswijzer.nl.

Golf & Business op de Batouwe

Vrijdag 7 april organiseert Betuws Golfcentrum De Batouwe een open golfdag Golf & Business. Maak kennis met de fraaie golfbaan, speel gratis 9 holes, volg een clinic en proef de streekproducten.

Lees verder

Golf wordt een makkie

Wees niet bang, het slaan van een perfecte bal zal altijd moeilijk blijven. Maar als het aan de R&A en USGA ligt worden de golfregels in 2019 wel een stuk eerlijker en begrijpelijker.

Lees verder

Nationale Open golfdagen 2017

Op zaterdag 8 april en zondag 9 april 2017 worden de Nationale Open Golfdagen georganiseerd. De ideale gelegenheid om uw vrienden en familie gratis en vrijblijvend kennis te laten maken met de golfsport, golfclubs en golfbanen van ons land.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:.Chateau Vigiers, Golfbaan De Batouwe, USGA, Nationale Open Golfdagen, Bert van der Toorn, Golftime,Golfreiswijzer, Lia Grooters