Golfreisnieuws nr. 353, 15 maart 2017

Jeugd Golfkampen Rob Mouwen

De bekendste putting coach van Nederland, Rob Mouwen, organiseert al sinds 2009 de leukste golfkampen van Nederland. Ook in 2017 staan een drietal zomerkampen op het programma met een leuke mix van recreatie en golf.

Lees verder

Exclusief programma Golf & Music bij Evian

Van 4 tot en met 7 mei 2017 kunnen liefhebbers van golf en klassieke muziek hun hart ophalen bij het Evian Resort in Frankrijk. Met het Golf & Music-progamma combineert u golf met drie klassieke concerten in het beroemde auditorium van La Grange au Lac.

Lees verder

Geef een beoordeling van Evian Golf

Kent u Evian Golf Resort en heeft u er wel eens gegolft? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl

Beste golfresorts van Europa in 2017

Leadingcourses.com heeft een lijst met de beste 100 golfresorts van Europa gepubliceerd, in samenwerking met Booking.com. Het Spaanse Finca Cortesin Hotel Golf & Spa kwam dit keer als beste uit de bus.

Lees verder

Aantal golfreizen blijft stijgen

De International Association of Golf Tour Operators, IAGTO, heeft de analyse van het jaar 2016 gepubliceerd voor haar leden. De cijfers geven een goed beeld van de voortdurende toename van golfreizen in de wereld.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:. Rob Mouwen, Evian Resorts, Landgoed Lauswold, IAGTO, Bert van der Toorn, Golftime,Golfreiswijzer, Lia Grooters