Golfreisnieuws nr. 355, 31 maart 2017

Laatste kans op vroegboekvoordeel

Wie nog voor 31 maart een reis boek bij Executive Golf Travel mag rekenen op een mooie korting voor een goed verzorgde en op maat samengestelde golfreis binnen Europa.

Lees verder

Golftime Open 2017 in Portugal

De vierde editie van het Golftime Open zal van 1 t/m 5 november 2017 worden gespeeld op de Pestana golfbanen Silves en Vale da Pinta en de golfbaan van Onyria Palmares aan de Portugese Algarve. Dit jaar met keuze uit twee prachtige hotels.

Lees verder

Twaalf mooie golftoernooien

De Regio Golf Tour is deels samengegaan met de nieuwe ClubNL Tour en het resultaat is een prachtige kalender vol mooie wedstrijden voor het golfseizoen: twaalf wedstrijden voor de ClubNL Tour en een nog groeiend aantal toernooien voor de Regio Golf Tour.

Lees verder

Reminder: Nationale Open golfdagen 2017

We wijzen u er nog even op dat volgend weekend, zaterdag 8 april en zondag 9 april, de Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd. De ideale gelegenheid om uw vrienden en familie gratis en vrijblijvend kennis te laten maken met de golfsport, golfclubs en golfbanen van ons land.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:. Executive Golf, Golftime, RegioGolf, ClubNl, Nationale Open Golfdagen, Bert van der Toorn, Golftime,Golfreiswijzer, Lia Grooters