Golfreisnieuws nr. 356, 31 maart 2017

ING Private Golfweek

In het weekend van 7 tot en met 9 juli bij de tweede –en sterk vernieuwde– ING Private Banking Golfweek staat een massa golf op het programma. Een massa voor de massa op de banen van Prise d'eau bij Tilburg. Jong en oud kan massaal toestromen om te kijken, te beleven en zelf aan golf te doen. Op allerlei manieren.

Lees verder

Unieke dubbel voor Dundonald Links

Voor de spectaculaire Dundonald Links in Schotland wordt juli 2017 een bijzondere maand. Zowel het Schots Open van de European Tour als dat van de Ladies European Tour vinden plaats op de traditionele linksbaan aan de kust bij Troon, Ayrshire.

Lees verder

Laat een review achter

Heeft u al eens gegolft op Ayrshire of andere golfbanen in Schotland? Laat een recensie achter via Golfreiswijzer.nl.

Aftellen naar de Amsterdam Golf Show

Het is nog maar maar drie weekjes wachten op de start van de grootste golfbeurs van Nederland: de Amsterdam Golf Show op zaterdag 29 en zondag 30 april 2017 bij Amstelborgh-Borchland. De toegang is gratis.

Lees verder

Flevolands Open op Dorhout Mees

Op vrijdag 19 en zaterdag 20 mei wordt op golfbaan Dorhout Mees in Biddinghuizen het Flevolands Open georganiseerd. Er wordt gespeeld in 4 categorieën en het all-inclusive-toernooi staat open voor iedereen met een EGA-handicap.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Bert van der Toorn,Leo van de Ruit, Lia Grooters,
Foto's:. Leo van de Ruit, Koen Suyk, Dundonald Links, Amsterdam Golf Show, Flevolands Open, Bert van der Toorn, Golftime,Golfreiswijzer, Lia Grooters