Golfreisnieuws nr. 360, 18 mei 2017

In vijf dagen op vijf continenten golfen

Golfers zijn reislustige types, maar waarom de hele wereld overvliegen als je op Mission Hills in het zuiden van China in vijf dagen op vijf continenten kunt spelen.

Lees verder

Scottisch Golf Tourism Week op Trump Turnberry

Na het eclatante succes van vorig jaar op het Fairmont St Andrews Resort heeft de organisatie van de Scottish Golf Tourism Week bevestigd, dat editie 2017 zal worden gehouden van 23 tot en met 27 oktober op het Trump Turnberry Resort in Ayrshire.

Lees verder

Golfen in Vietnam

Met een recordaantal van 220 golf touroperators uit 36 landen en meer dan 600 delegaties van golfbestemmingen uit de gehele Asia-Pacific regio, was de onlangs in het Vietnamese Danang gehouden zesde IAGTO Asia Golf Tourisme Convention een groot succes.

Lees verder

Golfreizen Vietnam vanuit Nederland

Vanuit Nederland verzorgen een paar goftouroperatos golfreizen naar Vietnam. HGa naar de websites van: 3DGolf.nl/vietnam - Pin High ,16-daagse rondreis Vietnam & Cambodja - Executive Golf , 18-daagse rondreis Golf en Cultuur

Putten in 3D met Rob Mouwen

De bekende putting coach, Rob Mouwen, heeft een nieuwe meetmethode geadopteerd voor het ontwikkelen van de perfecte putt: 3D-meting. Door diverse sensoren aan te brengen op het lichaam van de golfer wordt een volledige 3D-simulatie van het lichaam gemaakt tijdens het maken van een putt.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's:.Mission Hills, Scottish Tourism Week, Trumph Turnberry, IAGTO,Executive Golfreizen, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters

.