Golfreisnieuws nr. 361, 25 mei 2017

Tien golfbanen en baden in luxe

Op nog geen twee uur rijden van München, midden in het hart van Beieren, ligt het grootste Golf en Spa Resort van Europa. Het voorheen als Hartl Resort Bad Griesbach bekende luxe oord heet nu Quellness & Golfresort Bad Griesbach.

Lees verder

Wat vindt u van de golfbanen van Bad Griesbach

Heeft u al eens op banen van Quellness & Golf Resort Bad Griesbach gespeeld. Laat dan een review achter op onze website. Ga naar golfreiswijzer.nl

Cool IJsland is 'hot' voor golfers

IJsland is populair als een shortbreak golfbestemming en overweldigt buitenlandse golfers. Wat wellicht heel veel mensen niet weten, is dat IJsland golficeland.org maar liefst 65 banen verspreid over het vulkanische eiland heeft. Zestien daarvan hebben 18 en twee zelfs 27 (!) holes. Na voetbal is golf op IJsland zelfs de populairste sport.

Lees verder

Zelf golfen op IJsland

Wilt u ook eens op IJsland golfen? Executive Golf biedt een 5-daagse Golf Express aan en een 7-daagse Golf en Nature Rondreis aan.

Beoordeel golfbanen IJsland

Heeft u al eens op golfbanen op IJsland gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar Golfreiswijzer.nl

ANWB Golf Familiedag bij Jurassic Golf in Gouda

Op zaterdag 17 juni organiseert ANWB Golf anwbgolf.nl een speciale familiedag bij Jurassic Golf Adventure Park jurassicgolf.nl in Gouda. Voor slechts 35 euro kan een gezin tussen de levensechte dinosauriërs en fossielen uit het begin der tijden golfen.

Lees verder

Breakzy handige app

De zomergolfvakantie is in aantocht en dit is misschien hét moment om de nieuwe app Breakzy te downloaden. Met Breakzy kun je zowel offline als online op weg naar de eindbestemming snel een goede sanitaire stop, een mooie speelplek voor de kinderen, een groot tankstation of een fijne overnachtingsplek vinden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's:361 Verkeersbureau en golfbanen IJsland, Quellness Golfresort en golfbanen Bad Griesbach, IAGTO, Executive Golfreizen, Jurassic Golf en ANWB, Breakzy, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters