Golfreisnieuws nr. 362, 2 juni 2017

KLM Open Arrangement Pin High

Van 14 tot en met 17 september vindt op The Dutch in Spijk het KLM Open 2017 plaats, het grootste golftoernooi van Nederland. Vorig jaar won Joost Luiten. Bent u dit jaar erbij als hij zijn titel verdedigt?

Lees verder

Hapimag Tour

Om de Nederlandse golfer kennis te laten maken met de mogelijkheden die Hapimag te bieden heeft, organiseert Holland Golf Events in opdracht van diezelfde Hapimag een vijftal toernooien, geografisch verdeeld over het land en op prachtige golfbanen.

Lees verder

Amsterdamse Bos Golftoernooi

Op dinsdag 4 juli wordt door de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn de zevende editie van het Amsterdamse Bos Golftoernooi gehouden. Dit keer gaat de opbrengst naar de Nederlandse Hersenbank.

Lees verder

Golfplaza Brabant Cup 2017

Holland Golf Events heeft het initiatief genomen om van 7 tot en met 11 augustus een driedaags golftoernooi te organiseren in de golfprovincie van Nederland, te weten Noord-Brabant.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's: Amsterdamse Bos Golftoernooi, Holland Golf Events, Hapimag Golf Plaza Brabant Cup, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters