Golfreisnieuws nr. 363, 9 juni 2017

Regio Parijs golfparadijs

In de directe omgeving van Parijs liggen niet minder dan 71 golfbanen, dus de regio Parijs mag met recht een golfparadijs genoemd worden. Nergens in Frankrijk kunnen golfers zich zo goed uitleven. En dat maakt Parijs de ideale bestemming voor families die een of meer golffanaten tellen: iedereen komt hier aan zijn trekken.

Lees verder

Beoordeel golfbanen regio Parijs

Heeft u zelf al eens in de regio Parijs gegolft? Laat dan een review achter op een van de golfbanen daar. Ga naar Golfreiswijzer.nl.

Pin High Crazy Days

Het is weer tijd voor de Pin High Crazy Days! Van donderdag 8 tot en met zondag 18 juni 2017 stunt Pin High Golftravel met talloze golfreizen en profiteert u van ongelooflijk veel voordeel.

Lees verder

Golf weer 'thuis' in Loenen

Op 25 juni 2017 zullen oude tijden even herleven in het dorpshart van Loenen aan de Vecht. Ter viering van het tienjarig bestaan van 'Old Course Loenen', een van de jongste golfclubs van Nederland, zal de allereerste 'colf'-partij uit 1297 opnieuw worden gespeeld.

Lees verder

Garmin Approach S60: stijlvol op en buiten de baan

Garmin lanceert met de Approach S60 een nieuw premium golfhorloge met een smaakvolle stijl en uitgebreide golffuncties, die ook buiten de golfbaan stijlvol is.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's: Golfen Regio Parijs, Pin High, Old Course Loenen, Garmin, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters