Golfreisnieuws nr. 364, 29 juni 2017

Nieuwe combinatiereis golfen en safari

AmbianceTravel heeft aan het toch al uitgebreide programma van individuele rondreizen in Zuid-Afrika een nieuwe golfreis toegevoegd: een 14-daagse golf en safari reis in het noorden, met onder meer verblijf in een private game reserve in Kruger en spelen op The Legend en de fraaie Ernie Els signature course Highland Gate bij Dullstroom.

Lees verder

Bordeaux Signature Golf Pass

Met nog minder dan 470 dagen te gaan tot de volgende editie van de Ryder Cup 2018 in Parijs is het nu de tijd om een trip te plannen naar Bordeaux-Médoc voor een aantal rondjes golf op sommige van de beste golfbanen van Europa en Frankrijk.

Lees verder

King's Course in Bled weer open voor gastspelers

Twee jaar heeft de intensieve renovatie en vernieuwing van de King's Course in het Sloveense Bled geduurd. Het geduld van de golfers is danig op de proef gesteld, maar vanaf nu verwelkomt deze iconische golfbaan haar gasten weer.

Lees verder

Vraag en aanbod bepaalt tarief bij BurgGolf

Sinds 1 april werkt BurgGolf niet meer met tijden voor dagen in de week (ma-do, vrij, za-zo) maar met vraag en aanbod per dag.

Lees verder

Samen golfen tegen kanker met Golf4life

KWF Kankerbestrijding zet het Golfevent Golf4life voort om via golftoernooien geld op te halen voor kankeronderzoek. In de afgelopen drie jaar heeft Golf4life 25.000 euro opgehaald voor KWF en met deze stap wordt de voortgang van dit event gewaarborgd.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's: Ambiance Travel, Ernie Els, Bordeaux Signature Golf Pass, Grand Saint Emilionnais Golf Course, King's Course, BurgGolf, Golf4Life, KWF,Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters