Golfreisnieuws nr. 365, 5 juli 2017

Golfen langs Route du Soleil

Op weg naar Zuid-Frankrijk zijn er voor golfers veel golfbanen die een extra stop waard zijn. In de Bourgogne bijvoorbeeld zijn vlakbij de Route du Soleil meerdere golfbanen te vinden waar een rondje gegolft kan worden. Wij stopten bij Chalon-sur-Saône voor de golfbaan Golf de Chalon en een bezoek aan de stad zelf.

Lees verder

Overzicht golfbanen Bourgogne

Een overzicht van golfbanen in de Bourgogne vindt u op onze website.. Als u al eens golfbanen in de Bourgogne gespeeld heeft, kunt u daar ook een review achterlaten. Voor Golf Chalon kunt u een beoordeling achterlaten op: Golfreiswijzer.nl.

Le Touguet La Mer in oude glorie herstelt

La Mer, Frankrijks nr.1 linkscourse op Le Touguet Golf Resort heeft een veelomvattende restauratie ondergaan die de baan weer in zijn oude 1930-glorie terug heeft gebracht.

Lees verder

Beste golfreisaanbieding van de week

Pin High is met iets nieuws gekomen: de weektopper. Elke week zet de golftouroperator één van haar bestemmingen in de etalage en profiteert de golfer van een interessante korting of leuke extra’s. Ook geeft Pin High bij elke boeking van de weektopper een waardebon ter waarde van 25 euro voor de volgende reis weg. Meer informatie op Pinhigh.nl/weektopper

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Hans van Sunder, Lia Grooters,
Foto's: Golf Public Chalon-sur-Saône, Verkeersbureau Chalon-sur-Saône, Open Golf France, Pin High, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters