Golfreisnieuws nr. 366, 12 juli 2017

Pittige bergwandeling over 18 uitdagende holes

'Anstrengend' noemen de Oostenrijkers het. Vermoeiend. Een rondje golfen op de 18-holes par 68 baan van Golfclub Bludenz-Braz in Voralberg Oostenrijk is als een flinke wandeling door de bergen.

Lees verder

Beoordeel Golf Club Bludenz-Braz

Heeft u Golf Club Bludenz-Braz al eens gespeeld? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl

Lee Westwood naar KLM Open

Het KLM Open, dat van 14 tot en met 17 september wordt gespeeld op The Dutch, heeft opnieuw enkele topspelers weten te strikken: Lee Westwood, Andy Sullivan, Chris Wood, Bernd Wiesberger en natuurlijk titelverdediger Joost Luiten hebben hun deelname definitief bevestigd.

Lees verder

Eerste Camper Cup golfen

Voor het eerst zal in ons land de Camper Cup worden gehouden. Deze wedstrijdenreeks is voor golfers met een passie voor campers en voor camperaars met een passie voor golf. Van 31 juli tot en met 4 augustus wordt er op vier verschillende banen in het noordoosten van ons land gespeeld.

Lees verder

Als single leren golfen op Zuid-Spaanse golfbaan

Flight4You heeft al heel wat jaren ervaring in het organiseren van golfreizen voor ervaren single golfers. In oktober organiseert de golftouroperator een golfreis voor beginnende alleengaande golfers.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Hans van Sunder,Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's: Hans van Sunder, Golf Club Bludenz-Braz, Golf Club de Gelpenberg, Flight4You, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters