Golfreisnieuws nr. 367, 21 juli 2017

Golftourisme Nieuw-Zeeland booming

Volgens cijfers van Golf Tourism New Zealand hebben golfers het land nu echt ontdekt. In het jaar dat liep van 1 mei 2015 tot en met april 2016 steeg het aantal golftoeristen met maar liefst 23 procent, terwijl de bestedingen van golfers met 18 procent toenam.

Lees verder

Beoordeel golfbanen Nieuw-Zeeland

Heeft u als eens gespeeld op een van de golfbanen op Nieuw-Zeeland, Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

Nieuwe website Golf Tourism England

Golf Tourism England (GTE), de overkoepelend organisatie van de golftoerisme-industrie in Engeland, heeft een nieuwe website waarop de ontelbare mogelijkheden die het land in de verschillende regio's op het gebied van golf te bieden heeft, worden gepresenteerd.

Lees verder

Geef een beoordeling van Engels golfbanen

Heeft u al eens gespeeld op de golfbanen in Engeland? Laat dan een review achter op onze website. Ga naar: Golfreiswijzer.nl.

Niet twee, maar drie dagen 'Beat the Pro'

Vorig jaar mochten amateurgolfers tijdens het KLM Dutch Open 2017 op de 14e hole van The Dutch de strijd aanbinden met de pro's. Wegens groot succes wordt Beat the Pro dit jaar herhaald. Sterker nog. Er komt een derde dag bij.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers:Hans van Sunder,Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's:Golf Tourism New Zealand, Golf Tourism England, Burnham & Berrow Golf Club, KLM Open, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters