Golfreisnieuws nr. 368, 27 juli 2017

2 greenfees voor de prijs van 1

De nieuwe LeisureBREAKS Guide for Free Golf is uit. Met de '2-voor-de-prijs-van-1'-vouchers speelt u met twee of vier personen voor de helft van de prijs op golfbanen in acht Europese landen. En, als bezoeker van Golfreiswijzer krijgt u 10% korting op de gids en betaalt u geen verzendkosten. Dat is een besparing van bijna 11 euro.

Lees verder

Bestel LeisureBreak met korting

Als bezoeker van Golfreiswijzer krijgt u 10% korting op de gids en betaalt u geen verzendkosten. U betaalt geen Ä 73,85 maar Ä 62,90 Dat is een besparing van bijna 11 euro. Uw bestelling gaat via email en ontvang het gidsje per post en de factuur per email.

Dutch Senior Masters terug op agenda

Na twee jaar afwezigheid is de The Dutch Senior Masters weer terug in Nederland. Van 6 tot en met 8 oktober 2017 vindt The Dutch Masters plaats op Golfbaan The Dutch in het Zuid-Hollandse Spijk.

Lees verder

Win een auto bij hole-in-one Zeewolde Cup

Voor de 26e maal organiseert Golfclub Zeewolde De Zeewolde Cup 2017. Op zaterdag 2 september spelen de Heren en de dag daarna de Dames. In beide categorieŽn is voor het eerst ook een aparte Zeewolde Cup Senioren.

Lees verder

Amersfoortse Golf Kampioenschappen

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 september zal op Golfclub De Hoge Kleij voor de 39ste keer de Amersfoortse Golf Kampioenschappen worden gehouden.

Lees verder

colofon
Deze nieuwsbrief is een uitgave van golfreiswijzer. Klik [ hier ] voor afmelden en [ hier ] voor aanmelden voor de nieuwsbrief.
Redactie en medewerkers: Hans van Sunder,Bert van der Toorn, Lia Grooters,
Foto's: GreenFree, LeisureBreak, Golfsupport, Zeewolde Cup, BMW-dealer Ekris, AGK, Bert van der Toorn, Golfreiswijzer, Lia Grooters